Humánerőforrás-fejlesztési pályázatot írsz? Lesd el a projekttervezési és pályázatírási technikáimat!

Ezekben az ajándék oktatóvideókban olyan projekttervezési és pályázatírási tippeket, technikákat mutatok, amelyek évek óta segítenek nekem sikeres pályázatokat írni, és amelyeket te is megtanulhatsz. Egyetlen titok van: ha nem alkalmazod, semmit sem érnek. Gyere, tanulj velem!

VIDEÓ #6: Nyertes pályázat, de hova lett 8 és fél pont?! 

Nem minden nyertes pályázat tökéletes: nagyrészükben hemzsegnek a hibák. Ebben a videóban egy sikeres POCU pályázat értékelését mutatom meg neked. Nem csak azt tudhatod meg, melyik pontszám miért veszett oda, hanem azt is, hogy Te hogyan kerülheted el ezeket a hibákat.

VIDEÓ #5: Pályázatfigyelés hatékonyan

“Oktatási / képzési / szociális / foglalkoztatási projekteket valósítok meg, de honnan tudjam, hogy hova pályázhatok?” Benned is felmerült már ez a kérdés? Ha igen, akkor ezt a videót ne hagyd ki!

VIDEÓ #4: 3 rajtad kívül álló ok, ami miatt elbukhat a pályázatod

“Mindent megtettem, mégse sikerült. Nem értem, hol rontottam el...” Jártál már így? Akkor tudnod kell, hogy van 3 eset, amikor nem azon múlik a siker, hogy betartod-e a szabályokat, hogy megtervezted-e a projektet, hogy jól írod-e meg a pályázatot. Hanem valami egészen máson…

VIDEÓ #3: Érvelj okosan!

Ebben a videóban megmutatom azt a formulát, amit könnyen alkalmazhatsz te is, hogy profin írd meg a pályázatodnak azt az indokló részét, amit mások alapból elrontanak. Pedig sok pontszámot ér.

VIDEÓ #2: Célozz, mint egy mesterlövész!

Ebben a videóban elmondom, miért ne úgy tervezz projekt célokat, mint ahogyan a klasszikus projektmenedzsment tankönyvek tanítják és megmutatom azt a 4+1 lépést is, amin én is végighaladok, amikor egy projekt konkrét céljait tervezem. Példát is mutatok!

VIDEÓ #1: Tervezd meg a projekt célcsoportját 5 lépésben!

Ebben a videóban megmutatom egy konkrét pályázati példán keresztül, hogy melyik az az 5 alaplépés, amit követve könnyedén meg tudod tervezni és be tudod mutatni a projekted célcsoportját. 

Ugye, nem akarsz lemaradni az újdonságokról?

Ha tetszettek az oktatóvideók, kattints az alábbi gombra és iratkozz fel a hírlevelemre, hogy értesítselek a többi újdonságról: