Hogyan írj pályázatot egy humán szolgáltatónak? (ajándék minitréning)

Alaposan megtervezed a projektet, beleteszed szíved-lelked, tudod, hogy jó célt szolgál, mégsem támogatják. Ott egy hasonló nyertes pályázat mintának, átveszel belőle minden használhatót, a pályázatod mégis az elutasítottak listáján végzi. Gondosan fogalmazol meg minden mondatot, betartasz minden szabályt, mégse sikerül. Miért!? Ebből az 4 részes minitréningből megtudhatod, és azt is, hogy hogyan javíthatsz a helyzeten.

4. LECKE: 2 projekttervezési hiba, ami rontja a pályázatod esélyeit

Ebben a leckében megmutatom azt a 2 gyakori projekttervezési hibát, ami több ponton is rontja a pályázati esélyeket, és azt is elmondom, mit tegyél, hogy ezeket a hibákat ne kövesd el. A leckéhez tartozó segédletért katt ide.

Előző leckék:

3. LECKE: A pályázati szövegírás alapszabályai

Gondban vagy a szövegírással? Megmutatom az 5 szövegírási alapszabályomat, amelyek garantáltan növelik a pályázatod pontszámát (Itt egy tennivalólista, hogy te is be tudd tartani mindegyiket. Töltsd le innen!)

2. LECKE: Hogyan értelmezd jól a pályázati kiírás szabályait?

Elborzaszt a szabályáradat, amit be kell tartani? Hoztam 9 szempontot, ami segít rendszerbe szedni a pályázati kiírás szabálydzsungelét. Plusz csekklista, amit te is kitölthetsz a pályázatodra vonatkozó szabályokkal. Katt ide és töltsd le!

1. LECKE: A sikeres pályázatírók 3 szuperképessége

A sikeres pályázatírókban közös, hogy ezeken a területeken zseniálisak. Ezt a három képességet kell neked is fejleszteni, ha nyertes pályázatokat szeretnél.

Most te jössz!

A minitréning végén kérlek, segíts nekem egy kicsit. Szeretném, ha a tréningjeim valóban hasznosak lennének, és ehhez szükségem van a véleményedre. Ezért arra kérlek, hogy az utolsó levelemre válaszolva írd meg nekem, hasznodra voltak-e a leckék. Mi tetszett legjobban? Mit csinálnál másképp a helyemben, hogy ez a tréning még jobb legyen?

Köszönöm! :)