Hogyan írj pályázatot egy humán szolgáltatónak? (ajándék minitréning)

Alaposan megtervezed a projektet, beleteszed szíved-lelked, tudod, hogy jó célt szolgál, mégsem támogatják. Ott egy hasonló nyertes pályázat mintának, átveszel belőle minden használhatót, a pályázatod mégis az elutasítottak listáján végzi. Gondosan fogalmazol meg minden mondatot, betartasz minden szabályt, mégse sikerül. Miért!? Ebből az 4 részes minitréningből megtudhatod, és azt is, hogy hogyan javíthatsz a helyzeten.

3. LECKE: A pályázati szövegírás alapszabályai

Gondban vagy a szövegírással? Megmutatom az 5 szövegírási alapszabályomat, amelyek garantáltan növelik a pályázatod pontszámát (Itt egy tennivalólista is, hogy te is be tudd tartani mindegyiket. Töltsd le innen!)

Várlak a tréning zárt Facebook tanulócsoportjában is, ahol gyors, azonnal alkalmazható tippekkel, játékos gyakorlatokkal fejlesztjük a pályázatírói képességeidet!

Előző leckék:

2. LECKE: Hogyan értelmezd jól a pályázati kiírás szabályait?

Elborzaszt a szabályáradat, amit be kell tartani? Hoztam 9 szempontot, ami segít rendszerbe szedni a pályázati kiírás szabálydzsungelét. Plusz csekklista, amit te is kitölthetsz a pályázatodra vonatkozó szabályokkal. Katt ide és töltsd le!

1. LECKE: A sikeres pályázatírók 3 szuperképessége

A sikeres pályázatírókban közös, hogy ezeken a területeken zseniálisak. Ezt a három képességet kell neked is fejleszteni, ha nyertes pályázatokat szeretnél.

Ne maradj le a végéről!

Az utolsó leckében mutatok két projekttervezési szarvashibát, ami súlyosan rontja a pályázatod esélyeit, és elmondom azt is, hogyan kerülheted el ezeket.