Hogyan írj pályázatot egy humán szolgáltatónak? (ajándék minitréning)

Alaposan megtervezed a projektet, beleteszed szíved-lelked, tudod, hogy jó célt szolgál, mégsem támogatják. Ott egy hasonló nyertes pályázat mintának, átveszel belőle minden használhatót, a pályázatod mégis az elutasítottak listáján végzi. Gondosan fogalmazol meg minden mondatot, betartasz minden szabályt, mégse sikerül. Miért!? Ebből az 4 részes minitréningből megtudhatod, és azt is, hogy hogyan javíthatsz a helyzeten.

2. LECKE: Hogyan értelmezd jól a pályázati kiírás szabályait?

Elborzaszt a szabályáradat, amit be kell tartani? Hoztam 9 szempontot, ami segít rendszerbe szedni a pályázati kiírás szabálydzsungelét. Plusz csekklista, amit te is kitölthetsz a pályázatodra vonatkozó szabályokkal. Katt ide és töltsd le!

A minitréning Facebook tanulócsoportjához csatlakoztál már? Itt bátran kérdezhetsz tőlem és a többiektől, ötleteket gyűjthetsz, napi pár perc erejéig játékosan tanulhatsz. Ne maradj le!

Előző lecke:

1. LECKE: A sikeres pályázatírók 3 szuperképessége

A sikeres pályázatírókban közös, hogy ezeken a területeken zseniálisak. Ezt a három képességet kell neked is fejleszteni, ha nyertes pályázatokat szeretnél.

Ne maradj le, a java még hátravan!

A harmadik leckében megmutatom az saját pályázati szövegírási szabályaimat (és tippeket is adok, hogy hogyan tartsd be mindegyiket). Ha ezekre odafigyelsz, garantáltan magasabb pontszámú pályázatokat fogsz tudni írni. Figyeld a leveleidet, mert pár nap múlva küldjük a harmadik leckéhez is a linket!