Hogyan írj pályázatot egy humán szolgáltatónak? (ajándék minitréning)

Alaposan megtervezed a projektet, beleteszed szíved-lelked, tudod, hogy jó célt szolgál, mégsem támogatják. Ott egy hasonló nyertes pályázat mintának, átveszel belőle mindent, ami használhatónak tűnik, mégis az elutasítottak listáján végzi a pályázatod. Gondosan fogalmazol meg minden mondatot, betartasz minden egyes szabályt, mégse sikerül. Miért!? Ebből az 4 részes minitréningből megtudhatod, és azt is, hogy hogyan javíthatsz a helyzeten.

1. LECKE: A sikeres pályázatírók 3 szuperképessége

A sikeres pályázatírókban közös, hogy ezeken a területeken zseniálisak. Ezt a 3 képességet kell neked is fejleszteni, ha nyertes pályázatokat szeretnél.

Várlak a tréning zárt Facebook tanulócsoportjában is, ahol gyors, azonnal alkalmazható tippekkel, játékos gyakorlatokkal fejlesztjük a pályázatírói képességeidet!

Kezdhetjük a munkát?

A második leckében nekiesünk az első képességnek, és megnézzük, hogyan tudod rendszerbe szedni a pályázati kiírás szabályait és követelményeit, hogy ne feledkezz meg egyetlen szempontról se, és ne kelljen ötvenszer átolvasnod a pályázati kiírás anyagait. Figyeld a postaládádat, mert pár nap múlva küldjük a linket!