3képesség minitréning: Hogyan írj pályázatot egy humán szolgáltatónak?

Csak bámulod azokat a pályázatírókat, akiknek rendre a nyerteslistán kötnek ki a pályázataik és nem érted. Hogy lehet az, hogy te mindent megteszel, mégse sikerül? Kidolgozod magadból a lelket is, hogy érdekes legyen a projektötleted, hogy szépen fogalmazd meg a pályázatot, de hiába. Bárcsak valaki elmondaná, mi a sikeres pályázatírok titka, hogy végre ellesd te is.


Az évek során megfigyeltem, hogy a sikeres pályázatíróknak nem egy titkuk van, hanem 3 képességük. Ebben a 4 részes videótréningben megmutatom, mik ezek, és abban is segítek, hogy mindhármat fejleszd magadban te is.

Mit tudhatsz meg a videósorozatból?

3 pályázatírói szuperképesség

A sikeres pályázatírókban közös, hogy ezeken a területeken zseniálisak. Ezt a 3 képességet kell neked is fejleszteni, ha nyertes pályázatokat szeretnél.

Szövegértelmezés mesterfokon

 9 szempont, ami segít rendszerbe szedni a pályázati kiírás szabálydzsungelét. Igazi tréning, ahol te is dolgozol, csekklistával, amit kitölthetsz.

Szövegírás könnyedén

Az 5 pontszámnövelő szövegírási aranyszabályom, tennivalólistával, hogy te is be tudd tartani az összeset.

Projekttervezés okosan

Elmondom benne, mit történik, ha nem tervezed meg rendesen a projektet és mutatok 2 hasznos projekttervezési technikát.


Hogyan zajlik a minitréning?


Kattints a piros gombra, egy pillanat alatt küldd el a jelentkezésedet, majd nézd meg a postafiókodat, mert pár percen belül érkezik a link a sorozat első részéhez. Ezt követően 2-3 naponta küldjük az újabb részeket. Egyik lecke hossza sem több, mint 20 perc, hogy ne raboljam az idődet, hanem tömören és gyorsan átadjam benne a lényeget, úgy, hogy közben a gyakorlatban hasznosítható tippeket kapj. Egyetlen tartalmas óra alatt annyi tudást kapsz, hogy ha felét beveted, már csak attól rögtön jobb lesz a pályázatod. Benne vagy?

Miért pont velem tanulj?

2005 óta foglalkozom pályázatokkal. Ez alatt volt dolgom állami intézményekkel, önkormányzatokkal, civil szervezetekkel, akiknek az oktatási, képzési, szociális és foglalkoztatási projektötleteit varázsoltam nyertes pályázattá. Emellett részt vettem közel 200 EU-s pályázat elbíráslásában is, így azt is tudom, hol hibáznak a pályázók. Sikeres pályázatok írásán kívül egy dolgot szeretek jobban: megtanítani Neked, amit én már tudok. Mert biztos vagyok benne, ha velem együtt csinálod, neked is menni fog!

Ez a tréning jelenleg nem érhető el. 

Bagoly Ildikó 2019-2024. Minden jog fenntartva. Kérdésed van? Írj ide: hello@bagolyildiko.eu.